d

Digital Dealer Invades Orlando

Every year there are some select number of conferences that provide insight on the latest digital tech for the auto industry. As we have attended the last several years events for Digital Dealer it is no surprise that 2019 could be another must attend conference.  Seriously, if your digital agency wants to compete and innovate these conferences not only help guide to what is working, but more importantly what to avoid.  Getting caught up and side-tracked with hyped marketing practices is a sure way to take a step back.


Why We Are “Jazzed” To Be Attending Digital Dealer 2019 Orlando.

Digital Dealer LogoHere are some of the hot and relevant topics for all auto dealers in 2019.  Less waste equals more advertising spend.  Better transparency and conversion tracking leads to lower bids, Micro-targeting is under rated and overlooked.  How a consistent brand message for your Auto-group increases eyeballs and relevance in your marketplace. Checkout the full agenda below.


 

Conference Agenda

 
Digital Dealer has a packed agenda and should provide some great insight and possibly game-changing strategies.
 
Preshow | Mon. | Apr. 8, 2019 12:00pm | Badge Pickup & Registration (Closes at 5:30pm) DAY 1 | Tues. | Apr. 9, 2019 8:00am | Badge Pickup & Registration (Closes at 4:30pm) 9:00am – 9:50am | Concurrent Interactive & IDS Workshops 10:05am – 10:55am | Concurrent 50-minute Sessions 11:00am – 1:20pm | Expo Hall Grand Opening 12:00pm – 1:20pm | Lunch in Keynote Hall 1:25pm – 2:15pm | Concurrent 50-minute Sessions 2:30pm – 3:20pm | Concurrent 50-minute Sessions 3:30pm – 4:20pm | Product Demos in Expo Hall 3:30pm – 4:20pm | DD26 Tech Tank: The Latest in Tech 4:20pm – 5:20pm | Keynote Address: Built for Growth 5:20pm – 6:30pm | Cocktail Reception in Expo Hall
DAY 2 | Wed. | Apr. 10, 2019 8:00am | Badge Pickup & Registration (Closes at 4:30pm) 8:00am – 9:00am | Breakfast in Keynote Hall 9:00am – 9:50am | Concurrent 50-minute Sessions 10:05am – 10:55am | Concurrent 50-minute Sessions 11:00am – 12:00pm | Products Demos in Expo Hall 12:00pm – 1:20pm | Lunch in Keynote Hall 1:20pm – 2:10pm | Concurrent 50-minute Sessions 2:25pm – 3:15pm |Concurrent 50-minute Sessions 3:15pm | Product Demos in Expo Hall 3:15pm – 4:40pm | DD26 Tech Tank: The Latest in Tech 4:40pm – 5:30pm | Keynote Presentation 9:00pm – 12:00am | DD26 Attendee Party @ Mango’s DAY 3 | Thurs. | Apr. 11, 2019 8:00am | Badge Pickup & Registration (Closes at 11:30am) 8:00am – 9:00am | Breakfast in Keynote Hall 9:00am – 9:50am | Keynote Presentation 10:05am – 10:55am | Concurrent 50-minute Sessions 11:00am | Expo Hall Closes 11:10am – 12:00pm | Concurrent 50-minute Sessions 12:15pm – 1:05pm | Concurrent 50-minute Sessions

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

PLAN COMPARISON

Starting at $1,999

PLAN FEATURES
SILVER
GOLD
PLATINUM
Automated Content Engine (ACE)
Offers Module
Extensions Module
Transparent Reporting
Makes/Models Database
Color Normalizer
Weekly Negative Keyword Analysis
Quick Links
Micro-targeting
5 Campaign Types
Task Manager
Email Support
Creative Assets Module
Custom Monthly Design (Web, Social, Digital)
HTML5 Assets (Animated)
Co-op Document Preparation
Reoccurring Task Manager
Reputation Management
Live Support
Bing Ads integration
Facebook Ads integration (Discounted)
10 Campaign Types